fredag 10. september 2010

Medlemsmøte onsdag 1. september

Annes sommerlandskap er en fin opptakt til høstens første møte.
Som vanlig: godt oppmøte og flott stemning. Møtet startet med lederens orientering om det kommende jubileumsåret 2012. Detaljer omkring dette kommer senere.Fast post på septembermøtet er UFOer. Her er Ingjerds.Kristins UFO har fått plass på kontoret hennes.Lisabeths adventsløper er ferdig.Sølvi hadde 3 UFO'er ferdig i sommer.Dette heter Alvedans.Og et flott Log Cabin teppe!Irene påstår dette er lagets minste UFO.Torhilds André-veske ble ferdig i sommer.Og et teppe hun har sydd på kurs hos Kathrine.Audreys syltetøyglass!Astrids bargelloløper er endelig ferdig.Turid hadde ikke noe med til Show and Tell denne gangen fordi stolen var litt for stor å drasse på. Men bildet som ble vist fram er her.Vi hadde en gjest, Synnøve fra Asker Quiltelag, som viste fram dette artige teppet.
Anne ha eksperimentert med farger og foto både på trær og blomsterbilder.Karis nye veske er stor og innholdsrik.Og Anne har sydd to.Anita har sydd løper til sin mor.Og Astrid veggbilde til sommerens brudepar.Barbaras teppe med flotte sirkler.Audrys teppe er et resultat av turen til USA i fjor høst.
Brits håndsydde teppe ble påbegynt da hun og Grete var kursledere for Sy på strek i 2008.Kari har gjort suksess med hundefrakker,men viste også eksempel på Log Cabins mange anvendelsesmuligheter.Vivi har sydd spisebrikker etter Quiltemagasinets anvisninger.Mariannes bidrag.Astri H med gaver hun hadde med til venner i Tyskland i sommer.Kari H Raa står for dette flotte teppet.Og til slutt Toves veske som står i stil til antrekket hennes.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar