lørdag 10. september 2011

Grip sjansen.......


Jeg vil komme med en oppfordring til alle medlemmer i Tåsen Quiltelag!!  Dra til Bogstad Gård å se utstillingen til Kirsti Hovland!! Det er en rekke flotte arbeider. Mesteparten av alle stoffene  har Kirsti farget og bearbeidet selv. Alle bildene har nydelige farger og en utrolig detaljerikdom.  Jeg ble veldig imponert over hvor høy kvalitet det er på disse arbeidene!!


               HØSTENS FØRSTE MEDLEMSMØTE!!

Det var fint å igjen være igang med høstens quiltemøter!! Det var godt fremmøte, og god stemmning. Det var lagt opp til at folk skulle få sjansen til å prate. Vi gikk også igjennom UFO-lotteriet og det var en del som naturlig nok ikke hadde fått sydd så mye som planlgt......


 Gretha hadde med seg mange morsomme quilter som er sydd av noen av medlemmene i laget, beregnet til "Tepper som varmer". Toppene er satt på fleece, og deretter quiltet.
                                 Flott tiltak!!
                      Astrid viser sin UFO-juleløper!!
                Gretha viser her sitt omsider 8-år gamle arbeid-ferdig!!
         A3 quilten til Kjersti- en dokumentasjon på det som har hendt denne sommeren.....
 Et nytt medlem, Anne Ida  viser her en quilt, laget etter en av Elm Creek- bøkene skrevet av Jennifer Chiaverini.  Et flott arbeide!!
 Også denne praktiske strikkepinneholderen ble vist av nok et nytt medlem!  Tonje!! Begge disse damene har egne blogger så se i blogglisten vår!!
                Tove, viser frem en vakker silkekjole hun har sydd, det var ingen tvil om at det var en quiltedame- se detaljene nede på kjolen.....
         Irene hadde laget vimpler, god og dekorativ ide!!
         Audrey har sydd en fargerik topp i batikkstoffer.
               Og tilslutt, Gretha som hadde laget en fargerik quilt til sin bror!!
Det er et produktivt lag og mye fint som blir vist!!
-Hvis det er noen av medlemmene som har lyst til å gjeste-blogge, ta kontakt!!
                    På vegne av styret-AnneK:-)

1 kommentar: