torsdag 27. september 2012

Endelig har dagen kommet......

 Endelig er utstillingen vår i Rådhuset i Oslo åpnet!!
 Det er en flott utstilling,  65 arbeider laget av 50 medlemmer. (Vi er i underkant av 100 stykker.) Det må vi vel være veldig fornøyd med!! Nå får vi håpe at riktig mange kommer innom for å ta en titt!!

                              Kari Schou
                              Anita Lewis
                              Audrey
                        Turid Lismoen
                     Astrid Johnsen
                            Kjersti Thoen
                       Noen jubileumstepper!!
                  Stor variasjon over samme tema!!
                          Ida Holli
 og Turid Bygdås Nordvi.
Dette er  bare et lite knippe av det som blir vist. I tillegg til tepper som henger på veggene er det også andre arbeider utstillt!!  Jubileumskomiteen har gjort en fantastisk jobb med planlegging og montering av utstillingen.  Jeg oppfordrer alle lagets medlemmer som har mulighet til å stikke innom!!
            På vegne av styret!!  Anne Kari


               Kjersti Thoen skriver dette på TåsenQuiltelags Facebook side:
Rapport fra Rådhusutstillingen i dag: Åpning (med 4 generasjoner av min familie tilstede!), presse: Merete fra Norsk Quilteblad og en journalist fra dittOslo, som dekker Akersposten og Nordre Aker blant andre lokalaviser i Oslo. Mange besøkende som ga seg god tid, to amerikanere på Norgestur som skulle vise bilder til quiltevenninne hjemme, mange hyggelige samtaler. Da jeg gikk hadde vi hatt mer enn 70 personer innom. Blomster fra Turid B.N., og fra min søster Tone. Og det var helt umulig å få enkelte av vaktene til å gå hjem!

Ny sjanse for de som ikke har vært der ennå i morgen 8 -18, lørdag 12 - 17, søndag 12 - 17, mandag 8 til 15.30, tirsdag 8 - 18, men så er det slutt!

1 kommentar:

  1. Så flott utstilling dere har!!
    Synd jeg ikke er i Oslo denne helgen.
    Gratulere med flott utfört jobb.

    SvarSlett