mandag 13. september 2021

Medlemsmøte september 2021 (ENDELIG)

 Endelig var dagen her, vi kunne møtes ansikt til ansikt for første gang siden mars 2020.

Stedet og dagen er nytt, men vi kunne endelig sees igjen.

31 glade damer møttes på Tåsen seniorsenter en torsdag kveld. Dette blir «normalen» denne høsten, møte på torsdag altså.

Vi ble tatt imot i døren og navn og mobilnummer ble notert, smittesporing ivaretatt. Det var også registrering av påmeldte UFOer til UFO lotteriet og salg av lagets egne lodder.

Vi satt spredt på småbord og praten gikk livlig. Det ble servert kaffe/te og kaker også denne kvelden. Siden det er så lenge siden vi sist møttes så sto styret for bevertningen og hvilken bevertning!  Det var bløtkake (lukket valnøtt) med lagets egen logo, vafler og hjemmelaget syltetøy, sjokoladeboller og pærer. Her var det bare å meske seg.

Videre program for høsten blir sendt ut per e-post og vil komme på Facebook siden.

Kurs med Anna Malin den 9. oktober ble presentert. Det er et kurs som krever dyre linjaler og er selvsagt avhengig av at nok personer melder seg på. Påmelding til styret ved Grete Mæland eller Ingrid Amundgård.


 Berit Bergersen fortalte om sitt rike og lange quilteliv. Her har dessverre fotografen sovet i timen, så ingen bilder ble tatt.

Jeg tok heller ingen bilder av UFOer som ble vist fram, men våknet til show and tell. Det var veldig mye som ble vist, det er jo lenge siden sist vi hadde muligheten.


Til slutt var trekningen av eget lotteri som seg hør og bør. Etter trekningen var det takk for seg og hjem.

Takk til styret for en fin gjennomføring av hyggelig kveld og god bevertning.

 

Gjesteskribent og «fotograf»

Anitra





































1 kommentar: