onsdag 16. februar 2011

Start på 2011: Sy Sammendag, Årsmøte/medlemsmøte

2011 startet med Sy sammendag/Kurs i frihåndsquilting på maskin. Lokalene var Bekkestua Seniosenter hvor vi hadde en trivelig dag. Inger Lise var en inspirende og trygg kursleder.Her er øvingslapp fra en av deltagerene.Seniorsenteret bærer preg av at det er en quilter ansatt der. Her er det Lisabeth,Ingjerd og Grete som studerer former for quilting på en av bordukene i kantina.Så var det duket for årsmøte. Årsberetning og regnskap ble gjennomgått og godkjent. Valgkomiteen har hatt en vrien jobb, men det ble valgt nytt styre. Vi kommer tilbake med det nye styret når konstituering foreligger.

Etterpå var det "Show and tell". Kjersti viser et blankt ark. Det betyr at ingen hadde levert noe til dagens møte. Jula må ta sin del av ansvaret. Derfor ga mars måneds oppgave seg lett:
"Jula varer helt til påske"Anne har sydd ei trekantbrikke til sin sønn.....og sydd ferdig en flott log cabin juleduk!Grete syr sine tepper for hånd. Her er ett av Jinny Beyers kolleksjon i total..og i detalj..Irene har sydd spisebrikker til jul.
Kari kjøper ris i sekker, og de blir enkelt til hendige handlenett.Til slutt Astrid som har vært i Østeled og sydde denne posen etter å ha lært og overføre bilde fra PC til stoff.Østerled arrangeres hvert år av quilterene i Østfold.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar