torsdag 3. mars 2011

Reisebrev fra London


For oss som har prøvd å finne en quiltebutikk i London har det vært dårlige jaktforhold – inntil nå. I desemberutgaven av den velmøblerte engelske publikasjonen “Country Living” kom jeg over en spennende artikkel om en quiltebutikk i verdensmetropolen. Gjemt dypt i hjertet av East End, i bydelen Bethnal Green, ikke langt fra Jack the Rippers gamle jaktmarker i Whitechapel, ligger "Beyond Fabrics". For to uker siden var jeg i London, og la lørdagsturen innom Columbia Road hvor nevnte quiltebutikk er å finne blant hyggelige cafeer, gallerier, blomsterbutikker og fristende brukthandlere. Etter to skift på t-banen og ca 10 minutters spasertur gjennom tilsynelatende slumområder, kom vi inn i et hyggelig gatemiljø hvor bebyggelsen så ut til å ha overlevd bombingen under 2. verdenskrig, for siden å gjennomgå en smakfull oppussing. På venstre side, et stykke oppe i Columbia Road ligger Beyond Fabrics.

Butikken er ikke stor, men den tar igjen på sjarm og personlig service. Den byr på fargerike retrostoffer (på rull og ferdige biter), glasskrukker med knapper, trespoler med bånd og blonder og masse annet “bare-må-ha haberdashery”. Absolutt verdt turen! Besøk Eduardo og Silvana på:
www.beyond-fabrics.co.uk/index.asp


Columbia Road, beste østkant

Som om ikke det var nok, fant jeg frem til nabogaten med det treffende navnet Quilter Street. Som jeg alltid har sagt: Det finnes en gate for oss alle!

Hilsen Turid

4 kommentarer:

 1. Takk for tipset og et supert innlegg!! Dette er akkurat sånn medlemmene i laget vårt kan bruke bloggen!! Hilsen AnneKari

  SvarSlett
 2. Så flott Turid Legger dette på minnet til august :-)

  SvarSlett
 3. Reisebeskrivelse til butikken kan interesserte få av meg!
  Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Er I London nå og har tenkt å besøke nevnte butikk! Jeg bor ved Tower Bridge og vil gjerne ha reisebeskrivelse! Håper bare du ser dette før i morgen😊

   Slett