søndag 5. juni 2011

Siste quiltelagsmøte før sommeren.........

 Tradisjonen tro, avsluttet vi 1.halvår av 2011 med et hyggelig  "fruktig" lagsmøte!!  Det var færre  tilstede enn vanlig, fordi det var Kristi Himmelfartsdag dagen etter. Mange var nok reist ut av byen pga. langhelg.

 Dette er Kjersti`s start på jubileumsquilten!! En fin begynnelse! En felles søm-dag står på programmet i september!! Da kan de som vil, jobbe med denne quilten eller sy på noe helt annet!?
 Som vanlig hygget de fremmøtte seg.  Det var ufo-registrering som vanlig,  på siste møte før sommeren.  Lykke til-til de som skal sørge for å bli ferdig med noen arbeider i løpet av sommeren!!
 A3 quilten,  med temaet "Mitt Oslo" var det bare denne quilten som ble vist fram. Laget av Anne V. (Samme tema til neste møte!!)
 På dette møtet ble det tid til å prate og sy!! Denne boksen med noen fantastisk fine trådspoler, fortjener å bli vist frem. Eieren er Sølvi.
 Britt B har reist verden rundt med disse sekskantene  og nærmer seg muligens et resultat.....
 Som vanlig var det Show and Tell, og Greta hadde sydd denne fine quilten. Toppen var sydd på fleece!!
 Her ble det vist fram en artig broderimappe. Med plass til mønster og trå og diverse utstyr!! Mønsteret har stått i det forholdsvis nye norske quiltemagasinet- My Quilt.


 Inger Lise har sydd seg et chandiliere - det er et slags kjede med plass til saks, målbånd, knappenålspute og nålebok.... Veldig fint laget!!
 Barbara viste disse artige bildene som ble kneppet sammen......
 Irene hadde sydd en fin løper i vakre farger!! Sennepsgult og grønn/turkist var en uvanlig fin kombinasjon!!
 Til slutt ble det vist noen artige Mug-Rugs eller "kopp-rye" på norsk.  Et bra mål på disse er 6x9 inch!! På disse små arbeidene er det bare å slippe fantasien fri!! Det skal mye til for ikke å bli ferdig med denne størrelsen!!     Styret ønsker alle medlemmene i Tåsen Quiltelag en riktig god sommer!!
                                                           AnneKari:-)

2 kommentarer: