torsdag 3. november 2011

Arbeidsmøte i november.........

Da har vi kommet til november og novembermøtet i Tåsen quiltelag. Som vanlig var det godt fremmøte og gode kaker!!   Og det går ikke mange minuttene fra møte start, til det summer av prating og det er god stemning.
 Programmet denne mørke høstkvelden var at alle skulle sy sammen. Liste over hva vi trengte av stoffer var sendt på mail. Så de fleste stilte godt forberedt.
Det var ikke noe å si på innsattsviljen!!
Dette lille koppeunderlaget, (Det lille under!) som vi skulle lage,  er hentet fra en bok av Hanne Asplin Firmann.  Stjernene var morsomme å sy, og ikke  minst er resultatet praktiske. Fin gaveide!!
Her er det A-3 quilten som vises!!  Kjersti etterlyser flere quilter.  Vi skal fylle mange montere på Jernbanetorget  til våren, så her kreves det en innsats fra flere enn disse 3 iherdige damene. Men det er fullt mulig å ta tak i ett eller flere av de temaene som allerde har vært!
             For eksempel:                 Tidlig vår......i Oslo,  Mitt Oslo (absolutt helt fri oppgave!!)  Sommer......i Oslo.
                               Høst......i Oslo.   Kollektivtrafikk, som dere ser på bildet over.   Jeg skal også huske på å fortelle temaet til neste møte her på bloggen her på bloggen!!
       Som vanlig var det Show and tell!!
Astrid hadde vært på kurs med Anna-Ka og brukt 60 graders linjal på et vakkert Jinny Beyer stoff!!
Brit har reist verden rundt med de små papirblokkene sine-nå er 8000!! sekskanter sydd sammen til et fantastisk teppe,  det bare hånd- quiltingen som gjenstår...... Så vi kan vente i spenning!!
Anne viste denne vakre blomsterkomposisjonen, motivene er klippet ut, og det er brodert rundt. Den er en forsmak på "La det blomstre" som er konkurannse temaet til neste møte i desember.  Så la deg inspirere!!

Inger Lise er på jakt etter bilder fra Tåsen quiltelags 20 års historie!! Har du bilder liggende er hun veldig interesert!! (Fra turer og møter)  Det skal lages en bildebok!!   Neste møte er et julemøte og da er det den hyggelige tradisjonen å gi en gave og så få en gave........Verdi 50-100 kroner, sy-relatert!! Noe du kunne tenke deg å få selv!!
Denne lille A-4 quilten fra temaet  "Der det er hjerterom er det husrom"  laget av Kjersti.
Jeg håper du får en fin november med mye sy-hygge!!
                                                          AnneKari:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar