fredag 9. desember 2011

Desembermøte 2011

Onsdag 7. desember var det tid for årets siste medlemsmøte. Med medbrakte gaver som ble byttet inn i et lodd som ble trukket senere på kvelden.
 Full konsentrasjon om gløgg, pepperkaker og andre gode kaker!!
 44 av medlemmene våre stilte denne onsdagskvelden. Det er et bra fremmøte i en travel førjulstid. Jubileumskomiteen informerte om kommende kurs og det som skal skje før sommeren. Vi har mye å glede oss til!!
 Konkurransen var "La det blomstre". 10 bidrag var levert inn.  Så var det opp til oss å velge hvilket arbeid som fortjente og vinne!!
 Og her er 1. plassen!! Denne veldig forseggjorte quilten, sydd av Birgitt.  Størrelsen er som et A3 ark. Hun fortalte at hun hadde brukt en masse kvadrater  på 2,5 inch i blokkene sine. Et vakkert arbeid!!
 Tove ble trukket til 2. premie,  og hun hadde sydd denne festlige solsikken med mange glidelåser. Hun fortalte at siden Stoff og Stil nå var i Oslo, kunne hun tillate seg å boltre seg med masse billige glidelåser. Stilken kunne til og med reguleres i bredde!!  Morsom ide!!
Som vanlig var det show and tell, og her er Synnøves utrolig kreative arbeid. Hun fortalt at hun hadde kjøpt masse "frukt og grønnsaks-stoffer" da hun var på tur i USA med Audrey tidligere ihøst.  

Styret ønsker alle en riktig God Jul og Godt Nyttår!  Husk innlevering av forslag til årsmøtet, (februar)  innen  1.januar. Husk også å si i fra til valgkomiteen hvis du har lyst til å stille til valg for styret!!
  (Beklager dårlige telefon bilder.)                                    AnneKari:-)

1 kommentar: